sliderpieni_sakset

Hiustenpidennyksiä Sastamalassa

Oletko kiinnostunut hiustenpidennyksistä?

Me – Parturi-Kampaamo Style,  teemme hiustenpidennyksiä. Teemme hiustenpidennykset sekä teippitekniikalla että sinettitekniikalla. Tämän sivun alareunassa on kerrottu hiemna enemmän hiustenpidennysten eri tavoista.

Hiustenpidennykset kannattaa laittaa aina ammattilaisen toimesta seuraavista syistä:

  • Saat paremman lopputuloksen
  • Omat hiuksesi pysyvät paremmassa kunnossa (olemme nähneet liian monta kertaa hiusten tuhoutuneen kotikonstein laitettuina)
  • Saat varmasti huippulaadukasta hiusta ja löydämme sinulle parhaiten sopivimmat sävyt, pituudet, määrät ja oikeat hoitotuotteet

Kaikki alkaa suunnittelusta

Jotta tiedämme kuinka paljon ja mitä sävyjä sinulle kannattaa laittaa, on homma aloitettava aina konsultaatiosta kampaajan kanssa. Konsultaatiossa käymme läpi sinulle sopivan pituuden, haluamasi sävyt, tarvittavan määrän ja sovellettavan tekniikan. Me emme veloita konsultaatiosta erikseen.

Varaa tästä aika hiustenpidennysten suunnitteluun.

(valitse työksi ”Hiustenpidennyskonsultaatio”)

Kuinka paljon maksaa?

Hiustenpidennykset sekä niihin käytettävä työ maksaa n. 150 – 500 €. Me tarjoamme myös osamaksun hiustenpidennyksiin ja se onkin suosittu tapa.

Onko hiustenpidennyksissä takuuta?

Käyttämämme hiustenpidennykset sisältävät 2 kk:n takuun. Takuu on voimassa, mikäli ostat meiltä oikeat hoitotuotteet hiustenpidennyksille.

Kuinka kauan pidennykset kestävät?

Oikeinhoidettuina hiustenpidennykset kestävät 2,5 – 4kk.

Mitä hiustenpidennyksiä käytätte?

Hiustenpidennyksiä on monia eri laatuja: niin hyvässä kuin huonossakin. Meillä on käytössä markkinoiden laadukkaimmat pidennykset. Käyttämämme BLONG hiukset on valmistettu korkealuokkaisesta, vahvasta ja pehmeästä 100% premium remy -aitohiuksesta. Remy-aitohiuksissa hiusten luonnollinen kasvusuunta on säilytetty valmistusvaiheessa oikeinpäin. Näin hius käyttäytyy kuin oma luonnollinen hius ja säilyy kauniina pitkään.

Teippipidennykset

Teipipipidennys on nopein ja vaarattomin hiustenpidennysmenetelmä ammattilaisen laittamana. Osaamattoman tekijän käsissä teippipidennykset pilaavat hiuksesi helposti. Saat itsellesi jopa tunnissa naisen kauneimman koristeen   – täyteläiset hiukset. Kestävien ja laadukkaiden mikronauhojen ansiosta teippipidennykset näyttävät niin luontevalta, että niitä on hankala erottaa omista hiuksistaan.
Teippipidennys soveltuu kokopidennyksiin, tuuhennuksiin ja raidoituksiin. Teippihiusta voidaan käyttää uudelleen ja sitä käydäänkin huoltamassa tietyin väliajoin. Teippipidennykset  soveltuvat erityisen hyvin ohuille tai harvoille hiuksille, sillä kiinnityskohdat ovat lähes kokonaan huomaamattomat. Teippipidennys kestää oikein hoidettuina ja omien hiusten rasvaisuudesta riippuen hiuksissa hyvin yleensä n. 8-16 viikkoa. Tämän jälkeen teippipidennys voidaan kiinnittää uudelleen useitakin kertoja. Teippipidennys solveltuu hyvin myös lyhytaikaisiin ja väliaikaisiin tarkoituksiin kuten häihin ja muiden merkkitapahtumien yhteyteen.

 

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset ovat perinteisempi hiuspidennystekniikka, joka on erittäin hyvä ja kauniin lopputuloksen antava tekniikka. Sinettipidennykset eli sinetit soveltuvat erityisesti niille, jotka haluavat luonnollisesti liikkuvan pidennyksen.

Keratiinisinetti voidaan leikata pienemmiksi osioiksi, joten se soveltuu myös suhteellisen hennoille hiuksille. Käytämme ainoastaan erittäin korkealuokkaisia pidennyshiuksia mm. B-Long, Hair By Nature ja Simply Natural valmistajilta.  Pituus vaihtoehtoja on 30cm, 45cm ja 60cm. Värivaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Sinettipidennyksen ikä on n 3-4kk jonka jälkeen se poistetaan. Ammattilaistemme tekemät pidennykset eivät oikein hoidettuina vahingoita omaa hiusta tai sen kasvua.