Tuotteet

Step In Malmi tarjoaa kattavan valikoiman kampaamoalan huipputuotteita. Kysy lisää paikan päällä, jotta osaat valita itsellesi parhaimman.

paul-mitchell

Paul Mitchell -tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti tinkimättömästä laadustaan, josta olemme saaneet nauttia jo vuosikymmeniä. Tuotteissa yhdistyvät laatu ja etiikka. PM System oli ensimmäinen ammattilaiskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinkokeita. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet kerätään luonnosta vahingoittamatta ympäristöä ja mm Paul Mitchellin tunnettu raaka-aine awapuhi, valmistetaan heidän omalla aurinkoenergian voimalla pyörivällä farmillaan.

#givingismystyle

bonacure

Schwarzkopf Bonacure tuotesarja on kehitetty patentoidun teknologian ympärille, jonka tavoitteena on viedä hiukset niin lähelle luonnollista täydellisyyttä kuin mahdollista; 100%:n terve hiuksen pinta, elastiset, vahvat ja kimmoisat hiukset. Bonacure tarjoaa tuotteita niin vaurioituneille hiuksille, kuiville hiuksille, värjätyille hiuksille kuin normaaleille hiuksille. Uusi patentoitu C18 Cell Perfector Teknologia jälleenrakentaa ketjut 18 hiilivedyllä, jolloin hius on lähempänä luonnollista täydellisyyttä kuin koskaan ennen.

Osta verkkokaupasta

osis

OSiS+ on yhden maailman tunnetuimpien hiustalojen, Schwarzkopfin, ehkä tunnetuin tuotesarja. Suomalaisten suosiossa pitkään ollut punahopea sarja on saanut rinnalleen mustat (Session label) ja vaaleanpunaiset (Glamination) tuotteet. Koko OSiS+ on tehty nimenomaan hiustenmuotoilemista varten, eikä merkillä ole shampoita tai hoitoaineita. OSiS+ tekee korkean suorituskyvyn omaavia muotoilutuotteita, joiden avulla hiustenmuotoilun voi viedä lähes äärettömyyksiin.

Osta verkkokaupasta.

 
kc

Suositut ja laadukkaat KC Professional -tuotteet ovat menestyneet useiden eri tahojen Vuoden Kauneustuotteet -kilpailuissa, ja tuotteemme ovat lähes päivittäin esillä useiden lehtien sivuilla ja blogeissa. Tuotemerkki onkin varmasti hintaluokassaan yksi parhaita tuotemerkkejä. Kauneustoimittajat ja monet muut muoti- ja kauneusalan ammattilaiset ovat valinneet tuotteitamme suosikeikseen. Erityisesti KC:n väriä vahvistavat hoitoaineet ovat kehuttuja ja asiakkaidemme suosiossa.

Osta verkkokaupasta.

sim

Sim Sensitive on suomalainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla Sim on kehittänyt tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeaa laatua, turvallisuutta ja toimivuutta asiakkaat arvostavat. Kaikilla SIMin tuotteilla on arvostettu Avainlippu -merkki, joka kertoo suomalaisuudesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa SIMin Ylöjärven tehtaalla ensiluokkaisista raaka-aineista ja korkean suomalaisen asiantuntemuksen turvin.

Osta verkkokaupasta.

cutrin

Pohjoismainen luonto ja pohjoinen luonne. Cutrin tuotteita luodaan skandinaavisille hiuksille. Hiuksille, jotka kohtaavat joka päivä haastavat olosuhteet ja stressaavan nykypäivän. Vaikka taivaalta sataisi räntää, vaikka tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, on hiuksillamme oikeus näyttää hyviltä ja elinvoimaisilta. Cutrin tutkii pohjoisen luonnon raaka-aineita ja jalostaa niistä jatkuvasti uusia, tehokkaita tuotteita hiuksillesi. Omien sanojensa mukaan Cutrin tarjoaa pohjoismaisille hiuksille juuri oikeanlaista hoitoa, tyyliä ja hemmottelua.

Osta verkkokaupasta